Bliže nam se upisi u srednju školu. To su vrlo stresni trenuci kako učenicima tako i njihovim roditeljima. Obratite se u Gjurin teorem kako biste produbili znanje i time umanjili stres. U produžetku možete pročitati svjedočanstva naših polaznika koji su prošli to iskustvo. Zahvaljujemo se učenicima koji su se potrudili napisati svoja iskustva i podijeliti ih sa svima nama, te njihovim roditeljima na ukazanom povjerenju.

pripreme-za-srednju-sklou

Od svih srednjih škola koje sam mogao upisati, odlučio sam se baš za onu koja ima prijemni ispit iz matematike! Pa kad je već tako, bio je red je da se pošteno pripremim.

 

Nakon nekoliko mjeseci online satova, rada kod kuće i nekoliko testiranja uživo u Gjurinom teoremu, bio sam pri vrhu rang liste s rezultatom 90% točno riješenih zadataka. U čemu je tajna?

 

Nastava je bila individualna, vježbali smo na velikom broju zadataka koje je pripremila profesorica Gavrić. Tako sam stekao rutinu u prepoznavanju tipova zadataka i brzinu u rješavanju. Bilo je sasvim ugodno raditi s nekim tko ti nije profesor u školi, a ni roditelj, tko nije prestrog pa možeš tražiti i dobiti objašnjenje za sve što ne razumiješ. Zahvaljujući odličnim pripremama u Gjurinom teoremu, imao sam manje treme, a više samopouzdanja i s lakoćom sam riješio prijemni!

 

Polaznik poduka u Gjurinom teoremu

“Tijekom priprema sa prof.Katarinom dobio sam mnogo znanja iz matematike, ali i samopouzdanja. Za upis u SŠ važno je početi pripreme na vrijeme i izabrati dobrog i iskusnog mentora koji će učenika uputiti na one bitne stvari koje su na prijemnom često presudne. Važno je ući u dubinu predmeta u čemu su mi ove pripreme jako puno pomogle. Prijemni za XV.gimnaziju napisao sam vrlo uspješno i uz puno manje stresa, a i sada tokom 1.razreda još uvijek imam puno benefita od tih priprema.”

 

Polaznik poduka u Gjurinom teoremu

“U sedmom mjesecu 2020. godine pisao sam prijemni za MIOC. Na prijemni sam izašao pod stresom, ali bez straha jer sam bio uvjeren da ću nakon puno vježbi i priprema postići željene rezultate. Također, dva dana prije prijemnog za MIOC izašao sam na prijemni za matematički smjer I. Gimnazije, koji je bio znatno lakši, no bilo mi je najvažnije iskusiti pisanje prijemnog ispita. Smatram da je najbitnije misliti unaprijed i početi se na vrijeme pripremati za prijemni, moje su pripreme počele još u 7. razredu.”

 

Polaznik poduka u Gjurinom teoremu

“Prijemni za MIOC sam doživio sa neočekivano malo stresa. Od sredine 7. razreda sam išao na dodatnu matematiku kako bi bolje pratio nastavu u školi, no par mjeseci prije prijemnog su krenule prave pripreme. Pripremao sam se redovito i prolazio svo gradivo matematike i dodatne zadatke sa profesoricom na instrukcijama. Nakon što smo kvalitetno obradili sve cijeline osnovnoškolske matematike bio sam spreman za prijemni. Prije prijemnog za mioc sam otišao na prijemni Prve gimnazije te sam ga riješio izvanredno. Taj prijemni mi je dao samopouzdanje i iskustvo koje mi je trebalo i otišao sam opušten na prijemni za MIOC.”

 

Polaznik poduka u Gjurinom teoremu